Tuotteet

APV:n vertaansa vailla olevassa tuotevalikoimassa suunnittelun taito sekä tiukka laatukontrolli takaavat valikoimalle kansainväliset hygieniastandardit. Maailmanlaajuisen kasvavan paineen alla toimitusvarmuus sekä elintarvikkeiden laatu ovat tärkeimpiä tarpeita. APV:n tuotevalikoima on suunniteltu vastaamaan näitä tarpeita.

Valikoiman helppo huollettavuus minimoi kallisarvoisia voimavaroja, kuten energiaa. APV:n tuotevalikoimaan kuuluu laajavalikoima pumppuja, venttiilejä, levylämmönvaihtimia, sekoittimia ja homogenisaattoreita. Tuotteemme ovat suunniteltu ruoka-, meijeri-, panimo-, kemian- ja lääketeollisuuteen sekä raskasteollisuuteen.

Pumput

Vuosien tehokas tuotekehitys antaa mahdollisuuden tarjota täydellisen hygieenisen pumpun joka sopii kaikkiin tuotantovaatimuksiin sekä toimialoille kuten meijeri- , panimo-, virvoitusjuoma-, lääke- ja kemianteknologiaan.
Lue lisää

Lämmönsiirtimet

APV:n patentoidut levylämmönsiirtimet ovat tunnettuja jo vuodesta 1923. Tuoteperheeseen kuuluu mm. levy-, putki- ja pintakaapijalämmönsiirtimiä.
Lue lisää

Venttiilit

Venttiilit DELTA tuoteperheen alla on kattava ryhmä hygieenisiä venttiilejä. Tuoteperheeseen kuuluu mm. läppä-, pystykara-, vuodonilmaisevat kaksoisistukka- sekä säätöventtiilit.
Lue lisää

Homogenisaattorit

APV homogenisaattoreita käytetään nesteiden emulgointiin, kiinteiden aineiden dispergointiin ja korkeapainepumppuna. Viimeiset sovellukset ovat suunnattu biotekniikkaan sekä elintarviketeollisuudelle.
Lue lisää

Kavitaattorit

APV:n kavitaattori on säädettyä kavitointiteknologiaa nesteiden kuumennukseen ilman kerrostumien muodostumista, ja/tai nesteiden sekoitukseen muiden nesteiden, kaasujen tai kiintoaineiden kanssa mikroskooppisella tasolla.
Lue lisää

Anhydro

Anhydro tuotemerkki on osa SPX Flow Technology segmenttiä. Anhydro valmistaa ja asentaa kuivaustekniikan komponenteja sekä kokonaisiaratkaisuja globaalisti.
Lue lisää

e&e Series

SPX's e&e sarja on kuivaustekniikkaa joka on erittäin monipuolinen ja joustava. e&e sarja tuottaa yli 2000 erillaista tuottetta yhdestä ainoasta järjestelmästä!
Lue lisää

Johnson Pumps

SPX kehittää, valmistaa ja markkinoi Johnson pumppuja ja varaosia. Laaja tuotevalikoima ja vuosien sovelluskokemus tekevät SPX:stä yhden maailman luottettavimmista pumpun tuottajista.
Lue lisää

Mikserit

Sekoitus ja sekoittaminen on yksi SPX ydinteknologioita, jonka tarkoituksena on auttaa asiakkaita kehittämään uusia tuotteita ja prosesseja sekä parantaa tuotteiden laatua ja säilyvyyttä.
Lue lisää