Tuotteet

APV:n vertaansa vailla olevassa tuotevalikoimassa suunnittelun taito sekä tiukka laatukontrolli takaavat valikoimalle kansainväliset hygieniastandardit. Maailmanlaajuisen kasvavan paineen alla toimitusvarmuus sekä elintarvikkeiden laatu ovat tärkeimpiä tarpeita. APV:n tuotevalikoima on suunniteltu vastaamaan näitä tarpeita.

Valikoiman helppo huollettavuus minimoi kallisarvoisia voimavaroja, kuten energiaa. APV:n tuotevalikoimaan kuuluu laajavalikoima pumppuja, venttiilejä, levylämmönvaihtimia, sekoittimia ja homogenisaattoreita. Tuotteemme ovat suunniteltu ruoka-, meijeri-, panimo-, kemian- ja lääketeollisuuteen sekä raskasteollisuuteen.

Pumput

Vuosien tehokas tuotekehitys antaa mahdollisuuden tarjota täydellisen hygieenisen pumpun joka sopii kaikkiin tuotantovaatimuksiin sekä toimialoille kuten meijeri- , panimo-, virvoitusjuoma-, lääke- ja kemianteknologiaan.

Lämmönsiirtimet

APV:n patentoidut levylämmönsiirtimet ovat tunnettuja jo vuodesta 1923. Tuoteperheeseen kuuluu mm. levy-, putki- ja pintakaapijalämmönsiirtimiä.

Venttiilit

Venttiilit DELTA tuoteperheen alla on kattava ryhmä hygieenisiä venttiilejä. Tuoteperheeseen kuuluu mm. läppä-, pystykara-, vuodonilmaisevat kaksoisistukka- sekä säätöventtiilit.

Homogenisaattorit

APV homogenisaattoreita käytetään nesteiden emulgointiin, kiinteiden aineiden dispergointiin ja korkeapainepumppuna. Viimeiset sovellukset ovat suunnattu biotekniikkaan sekä elintarviketeollisuudelle.

Kavitaattorit

APV:n kavitaattori on säädettyä kavitointiteknologiaa nesteiden kuumennukseen ilman kerrostumien muodostumista, ja/tai nesteiden sekoitukseen muiden nesteiden, kaasujen tai kiintoaineiden kanssa mikroskooppisella tasolla.

Anhydro

Anhydro valmistaa ja asentaa kuivaustekniikan
komponenteja sekä kokonaisiaratkaisuja
globaalisti.

Lue lisää »

Johnson Pumps

SPX kehittää, valmistaa ja markkinoi Johnson pumppuja ja varaosia. Laaja tuotevalikoima ja vuosien sovelluskokemus tekevät SPX:stä yhden maailman luottettavimmista pumpun tuottajista.

Mikserit

Sekoitus ja sekoittaminen on yksi SPX ydinteknologioita, jonka tarkoituksena on auttaa asiakkaita kehittämään uusia tuotteita ja prosesseja sekä parantaa tuotteiden laatua ja säilyvyyttä.